Som-hi!!

El Carrer s’ha anat coent a foc molt lent; ja fa cinc anys que vam començar a donar-li forma tot motivats per la necessitat, la il·lusió i les ganes de comptar amb un espai informatiu, una capçalera que representés a tot el municipi i estigués lligada a tots els seus moviments socioculturals, que garantís una informació de qualitat oberta a tothom, amb força i identitat pròpies i que, alhora, es convertís en una eina útil i constructiva però, sobretot, participativa.

Una mirada de present i de futur a Sant Camil

Per Tomàs Carandell    
Fotografia Sergi Iracheta    

Per Pau de Ribes

Un nou mitjà de comunicació col·lectiu d’àmbit municipal que tindrà dues expressions. Una, en format paper, i l’altra, un portal digital per a Ribes i Les Roquetes.

Per Pau de Ribes

No, el 2020 no ha estat un bon any per començar un iniciativa, col·lectiva, en paper i que es digui El Carrer.

Per Comitè de redacció de Catarsi

Per Marina Garcés

Per Setmanari la Directa

Il·lustració Alba Garriga

Garantir la viabilitat econòmica i la independència editorial, requereix de la implicació i compromís dels i les lectores. És a vosaltres a qui devem l’elaboració d’el CARRER. Entenem la subscripció com una forma de col·laboració dels i les lectores amb el projecte d’el CARRER. Hem dissenyat diferents formats de subscripció per adaptar-nos a les nostres voluntats i possibilitats de col·laboració.