FAQ

Els diferents tipus de subscripcions que oferim inclouen tant la versió escrita com l’accés al contingut web d’El Carrer. Rebràs les sis revistes impreses que editarem durant un any amb l’opció de recollir-les en un dels nostres punts de distribució o que us la portem al vostre domicili. Per altra banda, al web d’El Carrer a més d’accedir a tot el contingut de la revista en format digital inclourem molts més espais i seccions en els diversos formats disponibles.

Tria l’opció de subscripció que més t’agradi i entra a formar part d’El Carrer!!

Hem previst, per una qüestió organitzativa i de funcionament, que els pagaments de la subscripció es facin a través del web i mitjançant targeta bancaria. Pensem que es el sistema més senzill i habitual per tots els que vulgueu ser subscriptores, i per altra banda ens facilita molt la feina de gestió i administració. Hem habilitat l’espai i la formula per fer-ho complint amb totes les condicions de seguretat i privadesa. Podeu consultar la nostra política de privadesa i avís legal. Tot i així, entenem que les realitats de cadascú son diverses, i per tant us oferim la possibilitat de realitzar els pagaments amb algun altre sistema si fos necessari. Escriviu-nos a elcarrer@elcarrer.cat i en parlarem!

No, en realitat no. Alhora d’adquirir la subscripció i un cop fet el pagament es crea automàticament un compte amb el vostre correu electrònic com a usuari. En aquest correu, rebreu un missatge amb una contrasenya per poder entrar la pròxima vegada. Comproveu que si no rebeu el correu no estigui en el correu brossa o no desitjats, doncs a vegades acaben en aquestes carpetes. Després a la pagina d’El meu compte podreu canviar la vostra contrasenya i accedir a tota la informació del vostre compte.

No pateixis. Malgrat que el sistema funciona correctament, poden sortir diversos problemes o qüestions que poden impedir que aconsegueixis ser subscriptor/a d’El Carrer d’una forma ràpida i senzilla. Si heu repassat tot diverses vegades i no trobes que és el que falla o el que no esteu fent bé, no dubtis en escriure’ns a elcarrer@elcarrer.cat . Intentarem ràpidament resoldre el que sigui i que pugueu gaudir de l’experiència de ser part d’El Carrer.