Número 3 / Juliol 2021

Editorial

Aquest poble és una merda! 3 habitacions, 2 vàters, 125 m2, casa cèntrica, zona antiga, 480.000€ al carrer Calvari. I com diu un amic, el calvari no és només el nom del carrer sinó el preu de l’habitatge a Ribes i Les Roquetes, i a tota la comarca (menys a Terramar que estan de rebaixes)…

Per  Tomàs Carandell, Irene Márquez i Ferran Tomàs
Il·lustració Pau de Ribes 

Per Malafolla Crew @malafolla_crew

Per Míriam Ojeda     fotografia Mina Leprevost

Per Núria Martínez

Per Esther Rodríguez
Il·lustració Anton Juhé

Afortunadament, la literatura també ens ha regalat segones i terceres parts per llegir, rellegir, subratllar i convertir-les en llibres on anar a parar.

Per Ferran Tomàs

L’hora violeta no és un llibre de respostes, sinó més aviat de preguntes, de maneres d’entendre la vida, de dilemes, en què les dones que hi apareixen, cadascuna a la seva manera, en surten reforçades, més lliures.

Per Tomàs Carandell

Llegir “La mirada horitzontal” és submergir-se en un viatge, que com els millors viatges es fa curt, per les vivències i experiències d’un professional que té la capacitat i voluntat de reflexionar entorn a la seva feina.

Per Francisco Montero Maestre

Per Vinyet Duran
Il·lustració Alba Garriga

…en càmper o autocaravana aquest estiu! 

La càmper o l’autocaravana es poden convertir en un refugi de muntanya, en una casa rural o en un bungalow de platja. És màgic!

Per Hèctor Isern

Si, un cop contractada l’electricitat amb una comercialitzadora verda, ens pensem que ja podem gastar el que volem, estem equivocats

Per Laura Comaposada i David Vázquez

Per Mariana Romano

Per Joan Garriga

i de lluites compartides també!

Donar a conèixer el fet històric del nostre poble hauria de ser diferent a emmirallar-nos en la farsa del retorn dels indianos

Per Xavier Lacort

Quan pensem en un artista, ja sigui pintor, escultor, músic o escriptor ens ve la imatge d’un personatge extravagant, inadaptat, asocial…

Per Lucía Serralta

@amarconalasgrandes

Per Joan Canela

The Boys. Temporades 1 i 2

Billy Butcher creu que és el bo de la pel.lícula. Ell no és un assassí, ni un torturador, sinó tans sols un policia “heterodox” que utilitza “mètodes expeditius” per frenar els dolents. 

Per Professorat i alumnat de l’INS Alexandre Galí

CONTRA

Garantir la viabilitat econòmica i la independència editorial, requereix de la implicació i compromís dels i les lectores. És a vosaltres a qui devem l’elaboració d’el CARRER. Entenem la subscripció com una forma de col·laboració dels i les lectores amb el projecte d’el CARRER. Hem dissenyat diferents formats de subscripció per adaptar-nos a les nostres voluntats i possibilitats de col·laboració.

Gràcies per fer-ho possible!

0
Subscriptors
0
Euros any