Iogurt blau vegà d’ametlles

Per
Alquimia Vegana

Comparteix aquest article

Avui, a la nostra recepta de iogurt, li donarem un toc especial. No t’oblidis que les petites accions poden ser tan màgiques com aquest desdejuni. Perquè només amb una cullera petita d’espirulina blava d’organicasuperffods, pots transformar el teu iogurt vegà d’ametlles. Avui mereixes brillar i triomfar
Iogurt blau vegà d’ametlles
Iogurt blau vegà d’ametlles

Decorem amb una flor comestible; una flor per una flor!. Amb tot això, crec que ja és suficient perquè comencis un dia inspirador!

Colem les ametlles i les triturem amb una tassa de beguda de soja amb la picadora o minipimer. Quan tinguem una crema, afegim el que queda de beguda vegetal. Escalfem la mescla fins que aconsegueixi una temperatura entre els 37 i 47 graus. Afegim els probiòtics i remenem bé. Aboquem en pots de vidre i els posem a la iogurtera, entre 4 i 5 hores, o al forn, amb la llum encesa, durant aproximadament 7 hores.

Deixem que es refredin, tapem els gotets i els guardem a la nevera.
Llestos per gaudir! Sents l’energia positiva que t’estem enviant?

Ingredients pel iogurt vegà

100 g d’ametlles “activades” (en remull durant una nit).
800 ml de beguda de soja.
2 càpsules de probiòtics (els podeu trobar en qualsevol herbolari).

Ingredients “toc especial”

2 tasses de iogurt d’ametlles
2 cullerades soperes de llavors de xia
4 cullerades soperes de melmelada de mora
musli
nabius frescos

Si has pogut llegir aquest article de manera gratuïta és gràcies als subscriptors

Fes-te’n subscriptor i construeix el mitjà de comunicació independent, crític i rigorós que els veïns i les veïnes de Sant Pere de Ribes necessitem.