Decorem amb una flor comestible; una flor per una flor!. Amb tot això, crec que ja és suficient perquè comencis un dia inspirador!
Colem les ametlles i les triturem amb una tassa de beguda de soja amb la picadora o minipimer. Quan tinguem una crema, afegim el que queda de beguda vegetal. Escalfem la mescla fins que aconsegueixi una temperatura entre els 37 i 47 graus. Afegim els probiòtics i remenem bé. Aboquem en pots de vidre i els posem a la iogurtera, entre 4 i 5 hores, o al forn, amb la llum encesa, durant aproximadament 7 hores.
Deixem que es refredin, tapem els gotets i els guardem a la nevera.
Llestos per gaudir! Sents l’energia positiva que t’estem enviant?
Ingredients pel iogurt vegà
100 g d’ametlles “activades” (en remull durant una nit).
800 ml de beguda de soja.
2 càpsules de probiòtics (els podeu trobar en qualsevol herbolari).
Ingredients “toc especial”
2 tasses de iogurt d’ametlles
2 cullerades soperes de llavors de xia
4 cullerades soperes de melmelada de mora
musli
nabius frescos