logo-elcarrer-B-1140x375px

Neix la nova revista social i cultural de Ribes i Les Roquetes (Garraf)

No volem ser neutrals,

ni podem ser-ho.

De fet, creiem que no existeix la neutralitat en els mitjans de comunicació. L'única manera de garantir informacions allunyades d’interessos personals, particulars o institucionals és construir mitjans de comunicació cooperatius, amb responsables públics i col·lectius.

SORTIM AL CARRER

La informació
que necessitem és a les nostres mans

 Perque els 30.000 habitants de Ribes i Les Roquetes tenim unes dinàmiques socials i laborals i unes singularitats pròpies, culturals i històriques que ens afecten i ens uneixen. Des d’ElCarrer creiem que aquesta realitat mereix una capçalera pròpia, un espai informatiu que estructuri un debat útil.

logo-elcarrer-B-1140x375px

Què és "El carrer"?

Un nou mitjà de comunicació escrit i un portal d’informació per al municipi de Ribes i les Roquetes, amb dos formats d’edició. Cada 2 mesos la revista en paper al Carrer i la web amb multitud de continguts.

Una revista en paper perquè fa més de 3000 anys que els sapiens utilitzem el paper per suportar qualsevol idea i poder-la transmetre. Creiem en una revista de debat, en la que el paper esdevé un suport perfecte per poder retenir totes aquelles idees que volem compartir, incentivar la reflexió i la construcció de saber comunitari.

Un portal web amb informació actualitzada i presència constant a les xarxes socials.

Com ho farem?

Entre totes i tots. Ho farem amb col·laboracions voluntàries i amb un finançament propi a través de subscripcions que garanteixin el funcionament del nou mitjà i la seva independència.

Amb un consell editorial encarregat de gestionar la revista, amb la responsabilitat de cercar els mitjans per donar continuïtat al projecte i complir amb el compromís amb els i les lectores.

Amb una nova associació “El Carrer. Per la lliure circulació de la informació” que és responsable de l’edició de la revista i la web.

Amb rigor i honestedat. Plantejarem la nostre opinió de manera respectuosa i constructiva. No defugirem d’afrontar debats. Creiem necessari per avançar com a poble, municipi i societat, afrontar el debat i compartir la informació.

HAURIA POGUT SER PORTADA...

Així ho hauríem vist...

Volem que el projecte sigui amplificador de tot allò que passa al municipi i hi incideix.

COL·LABORADORS

Paula Antón
Editora

Tomàs Carandell
Editor

Pau Garriga
Editor

Oriol Martí
Dissenyador

Juana Raspall
Poetessa

Judit Neddermann
Cantautora

Nom
Fotògraf

Nom
Il·lustrador

Periodistes, escriptots, il·lustradors, fotògrafs, dissenyadors, editors multimedia. Un equip multidisciplinar, plural i obert que va creixent dia a dia. Un punt de trobada dels que valorem la informació rigorosa, contrastada i transparent.

COL·LABORACIONS

Periodistes, escriptots, il·lustradors, fotògrafs, dissenyadors, editors multimedia. Un equip multidisciplinar, plural i obert que va creixent dia a dia.

CONSELL EDITOR

Un equip encarregat de gestionar la revista, amb la responsabilitat de cercar els mitjans per donar continuïtat al projecte.

PARTICIPA

Volem que el carrer
sigui vostre!

Garantir la viabilitat econòmica i la independència editorial de El Carrer, requereix de la implicació i compromís dels i les lectores. És a vosaltres a qui devem l’elaboració d’El Carrer.

Estem treballant per definir les diferents formes de col·laboració i suport a fer possible que sortim al carrer. Diferents formats de subscripció adaptats als vostres costums, necessitats i desitjos. Perquè volem que el carrer sigui vostre!

En breu més informació.

Associació el carrer per la lliure circulació de la informació

G-01848902
Carrer el pi, 25
Ribes i les Roquetes
Països Catalans

elcarrer@elcarrer.cat